weekendaanbieding.jpg

Maastricht Midweekend

Hoe werkt het?

Van zondag tot en met donderdag viert Maastricht het Midweekend; het weekend-gevoel, maar dan doordeweeks. En dat betekent dat Maastricht trakteert en jij toegang krijgt tot een speciaal en exclusief aanbod waarmee je jouw eigen exclusieve doordeweekse verblijf in Maastricht kunt samenstellen. Bijzondere accommodaties, verrassende activiteiten en unieke belevenissen komen samen tijdens een Midweekend in Maastricht. Nieuwsgierig? Volg dan onderstaande stappen.

Stap 1 - Boek je overnachting

Boek het arrangement Maastricht Midweekend via onze reserveringsmodule. Bij aankomst in het hotel ontvang je de Maastricht Midweekend Pas, die je toegang geeft tot speciale en exclusieve aanbiedingen, enkel beschikbaar voor bezoekers van Maastricht Midweekend!

Stap 2 - Maak een programma

Doordeweeks Maastricht ontdekken is al een belevenis op zich. Meer rust en ruimte, maar toch hip & happening. Deze ambiance zetten we kracht bij met een speciaal gecreëerd aanbod. Wat dacht je van een workshop koffie branden bij dé stadsbranderij van Maastricht. Een hoedenworkshop, een persoonlijk styling advies of genieten van Limburgse haute cuisine? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar enkel toegankelijk met je Maastricht Midweekend Pas. Sommige activiteiten dienen van tevoren gereserveerd te worden. Dus pak pen en papier en zet je favorieten op een rij. Boeken maar!

Stap 3 - Genieten van je Maastricht Midweekend

Je overnachtingen zijn geboekt, het programma is gereserveerd... Nu zit er nog maar 1 ding op: je verheugen op het Maastricht Midweekend en na aankomst: genieten!

* Gratis upgrade naar comfort tweepersoonskamer

* Inclusief ontbijtbuffet

* Gratis parkeren

* Kosteloos annuleren tot de dag van aankomst

* Late check-out tot 13.00 uur

 

Beschikbaarheid

Controleer

Maastricht Midweekend

Het nieuwe weekend van Maastricht! Van zondag tot en met donderdag voelt alles net een beetje anders in Maastricht. Meer rust en ruimte, maar toch hip & happening.

Lees meer >

Golfarrangement "Het Rijk van Margraten"

Best wel uniek; ons hotel ligt heel dichtbij wellicht de mooiste golfbaan van het Zuidlimburgse heuvelland.

Lees meer »

Wandelarrangement voor de natuurliefhebber

Langs de krijthellingen van Bemelen en terug via het Savelsbos langs authentieke Limburgse taferelen.

Lees meer »