Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Het hotel behoudt uw boeking tot 16:00 uur op de dag van aankomst. Mocht u verwachten later te arriveren, dan verzoeken wij u vriendelijk om voorafgaand aan uw komst contact op te nemen met het hotel. Houd er rekening mee dat uw reservering anders niet gegarandeerd is. De contactgegevens van het hotel staan vermeld in de reserveringsbevestiging of kunt u terugvinden op de website.

Uw creditcardgegevens dienen enkel als garantie voor de boeking. Als u uw boeking wilt annuleren dan moet u dit uiterlijk op de dag van aankomst doen vóór 12:00 uur. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de dag van aankomst om 00:00 uur begint. Voor elke boeking die niet minimaal op de dag van aankomst vóór 12:00 uur wordt geannuleerd zullen de kosten voor de eerste nacht in rekening worden gebracht. In geval van no-show, wordt het volledige boekingsbedrag in rekening gebracht. Voor groepsboekingen gelden afwijkende annuleringvoorwaarden.

Wanneer u wilt annuleren, dan kunt u direct contact opnemen met het hotel. Een annulering kan alleen per e-mail aangevraagd worden en is alleen geldig met een bevestiging per e-mail van het hotel.