-
Direct boeken
-
Aankomst:
-
Vertrek:
Lunchkaart | ||
Lichtgebonden tomatensoep met brood | € 6,00 | |
Dagsoep met brood | € 6,00 | |
Uitsmijter ham en/of kaas | € 9,00 | |
Uitsmijter spek | € 9,50 | |
Tosti ham/kaas | € 6,50 | |
2 Kroketten met brood | € 10,50 | |
Salade met Noorse garnalen, bleekselderij en cocktailsaus | € 13,50 | |
Salade met gerookte eendenham en vijgenkonfijt | € 13,50 | |
Salade met tomaat, komkommer, geitenkaas, olijven, zongedroogde tomaatjes en pestodressing | € 13,50 | |
Saté van kophaas met brood | € 16,00 | |
Kippenpasteitje | € 13,50 | |
Weekschotel | weekprijs | |
Supplement pommes frites (p.p.) | € 3,50 | |
Bittergarnituren | ||
Portie olijven | € 4,00 | |
Portie kaas en worst | € 5,50 | |
Portie gemengde snacks (8 stuks) | € 6,00 | |
Portie bitterballen (10 stuks) | € 6,00 | |
Garnituur In den Hoof (min. 2pers.) per pers. | € 6,25 | |
IJskaart | ||
Kinderijs | € 3,50 | |
Dame blanche | € 6,00 | |
Vanille ijs met amarenen | € 6,00 | |
Vanille ijs met aardbeien (seizoen) | € 6,50 | |
Vanille ijs met advokaat | € 6,50 | |
Huisgemaakte parfait | € 6,50 |
Menu van de chef maart/april 2024: € 38,50 | ||
Rösti met gegratineerde geitenkaas en gewelde abrikozen | ||
of | ||
Salade met Noorse garnalen, bleekselderij en cocktailsaus | ||
of | ||
Salade met gerookte makreel mousse, rode bietjes, | ||
hazelnootolie en Griekse yoghurt | ||
of | ||
Salade met gerookte eendenham en vijgenkonfijt | ||
of | ||
Limburgse mosterdsoep met gerookte zalm | ||
*** | ||
Groenten quiche met wortelbasilicum saus | ||
of | ||
Gepocheerde Victoriabaars met preisaus | ||
of | ||
Lamsschenkel met tomaten-rozemarijnsaus | ||
of | ||
Coq au vin van Limburgs hoender | ||
of | ||
Gebakken runder entrecote met pepersaus | ||
*** | ||
Chocolade moelleux met yoghurtijs en karamelsaus | ||
of | ||
Bitterkoekjes bavarois met Amaretto saus | ||
of | ||
Tartelette met bosvruchten en vanille ijs | ||
Deze gerechten zijn ook los te bestellen: | ||
Voorgerecht € 13,50 Soep € 9,75 | ||
Hoofdgerecht € 24,50 | ||
Nagerecht € 8,50 |
Week 1, 9, 17, 25, 33, 41, 49 | |
Kip Pilav met rijst en salade | € 17.00 |
Week 2, 10, 18, 26, 34, 42, 50 | |
Saté met friet en salade | € 19.00 |
Week 3, 11, 19, 27, 35, 43, 51 | |
Goulash met rijst en salade | € 19.00 |
Week 4, 12, 20, 28, 36, 44, 52 | |
Spaghetti Bolognese met salade | € 15.00 |
Week 5, 13, 21, 29, 37, 45 | |
Boeuf bourguignon met aardappelkroketjes en salade | € 19.50 |
Week 6, 14, 22, 30, 38, 46 | |
Wienerschnitzel met friet en salade | € 18.50 |
Week 7, 15, 23, 31, 39, 47 | |
Zalmfilet met dillesaus, pasta en salade | € 19.50 |
Week 8, 16, 24, 32, 40, 48 | |
Zuurvlees met friet en salade | € 19.00 |
Hotel-Restaurant "In den Hoof"
Akersteenweg 218
6227 AE Maastricht
+31 (0) 43 - 36 10 600
KvK Limburg: 14077677
Ga direct naar